Oxypas wordt Safety Jogger Professional

Oxypas wordt Safety Jogger Professional

Safety Jogger Professional 

Oxypas maakt deel uit van het merk Safety Jogger en zal binnenkort veranderen naar Safety Jogger Professional. Hierbij garandeert Safety Jogger dezelfde professionele kenmerken, maar dit met vele verbeteringen en zelfs een betere kwaliteit.

Safety Jogger is een internationaal PBM-merk. Met een duidelijke focus op kwaliteit, comfort en prijsstelling ontwikkelt Safety Jogger het juiste schoeisel voor elke job.

De werkschoenen zijn extreem licht en flexibel en schokabsorberend. Opgebouwd uit soepele materialen voor een optimaal comfort. Dankzij de gepatenteerde buitenzool garandeert Safety Jogger u een maximale grip op droge en natte oppervlakten.

De schoenen zijn gemaakt uit hoog kwalitatief materiaal en hebben het CE EN 20347-certificaat.

Werkschoenen van Safety Jogger Professional zijn geschikt voor de zorg, schoonmaak, horeca, schoonheid en wellness en de food industrie

De Safety Jogger Professional werkschoenen kunnen veilig gewassen worden op 90° in de machine. Sommige modellen kunnen ook gesteriliseerd worden.

Kortom, Safety Jogger Professional staat voor:

Meer veiligheid dankzij een uitrusting die aangepast is aan de risico en vereisten van uw beroep (CE-norm, antislip, antistatisch,…).
Meer Comfort dankzij ultralichte schoenen die een optimale houding bevorderen en rugklachten voorkomen.
Meer stijl met lederen en houten modellen, pastel of flashy - geef uw outfit een kleurrijke toets.

Met Safety Jogger Professional bent u klaar om aan uw werkdag te beginnen!

Bij Werkkledij Center kunt u het volledige gamma bestellen, ook voor grotere volumes. (Wij bezorgen u een offerte op maat)

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi AirRacer

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi is de absolute marktleider van werk - veiligheidsschoenen schoenen in Noord Europa. Sievi schoenen kenmerkt kwaliteit, veiligheid, een onovertroffen pasvorm en draagcomfort.

Sievi is topkwaliteit voor professionals!

Een nieuw tijdperk op het gebied van werkcomfort

 

 

 

De Sievi AirRacer-productfamilie combineert de meest ontwikkelde hakdemping ter wereld met de door Sievi gepatenteerde, vooruitstrevende SieviAir®- zooloplossing.
Het Sievi FlexEnergy veerelement laat de hele hak van de schoen veren, waardoor de schoen een uitstekende schokdemping krijgt. Het element neemt de ontstane bewegingsenergie op en geeft meer dan 55% van die energie weer terug aan uw stappen. De SieviAir® zooloplossing voert het vocht dat door opwarming van de voeten ontstaat af via stromingskanalen aan de zijkant van de zool, waardoor de schoen ademt bij elke stap.

BOA®Fit Systeem sluitmechanisme

Het BOA® Fit Systeem sluitmechanisme aan de zijkant verhoogt het gebruikscomfort van de schoenen. s’Werelds best ontwikkelde FlexEnergy-hakdemping slaat de ontstane bewegingsenergie terug aan uw stappen. De SieviAir®-zooloplossing voert warmte en het ontstane vocht af via kanalen aan de zijkant van de zool.

Deze veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar online of in onze winkel. Wenst u meer informatie of uitleg over deze veiligheidsschoenen? Contacteer ons dan telefonisch 056/29.34.74 of mail naar contact@werkkledijcenter.be 

 

 

Blaklader goes stretch

Blaklader goes stretch

Werkbroek met 4-weg stretch X1900
Maakt alles mogelijk

Blåkläder heeft comfort en flexibiliteit gecombineerd zonder afbreuk te doen aan het iconische Blåkläder-ontwerp. Alle 4-weg stretch werkbroeken van Blåkläder zijn met zorg ontwikkeld zodat je jezelf kan zijn zonder beperkingen.

De moderne vakmansfavoriet

Veelzijdige en comfortabele werkbroek, extreem zacht en flexibel met toelopende, voorgevormde pijpen. Deze broek is ontworpen om veeleisende taken aan te kunnen zonder afbreuk te doen aan comfort en pasvorm. Het materiaal is een soepel 4-weg stretchmateriaal dat zowel sterk als rekbaar is in alle richtingen. De broek heeft geavanceerde details en praktische zakken met CORDURA®-versteviging, een beenzak met rits en plooi, duimstokzak, voorzakken met functionele gereedschap houders.

De kniebeschermingszakken zijn versterkt met CORDURA®-stretchstof aan de buiten- én binnenkant voor meer bewegingsvrijheid. Zacht mesh-stretchmateriaal in de knieholte zorgt voor goede ventilatie. Broekspijpen zijn extra versterkt voor een efficiënte bescherming tegen slijtage.
Kan gecombineerd worden met kniebeschermers 4027 en 4057.

Hebt u vragen over deze werkbroek of wenst u meer informatie? Contacteer ons telefonisch  056/29.34.74 of mail naar contact@werkkledijcenter.be

L.BRADOR staat voor unieke en sterke werkkleding

L.BRADOR staat voor unieke en sterke werkkleding

L. Brador daagt de traditionele werkkledingindustrie uit door voortdurend nieuwe innovaties en het beste comfort te ontwikkelen. Altijd samen met hun klanten.

Hun Oorsprong.

L. Brador is gevestigd in Ulricehamn, Zweden, Scandinavië. Sinds 2003 hebben zij premium werkkleding ontwikkeld. Toen hun reis begon, wilden ze kleding maken die bestand was tegen de eisen van het Scandinavische klimaat, werkkleding die echt werkt en die hun gebruikers de beste functionaliteit en comfort biedt. En natuurlijk moet alles er ook goed uitzien. Workwear ontworpen om te werken.

De naam L.Brador komt uit het gebied van Newfoundland en Labrador in het oosten van Canada. Het is een ruwe omgeving die bestaat uit grillige, winderige pieken, sneeuwstormen en condors. Als ze kleding kunnen maken die werkt voor de ambachtslieden daar, om de professionals warm en comfortabel te houden op het werk, dan zal de werkkleding ook in Scandinavië werken. Dat is hun filosofie. Hun moto is: "Premium Workwear. Ontworpen om te werken ".

Ontworpen om te werken.

In 2012 lanceerden ze stretchmateriaal in een werkbroek. Ze probeerden al een tijdje de meest comfortabele werkbroek op de markt te maken. En toen ze het stretchmateriaal ontwikkelden, hadden ze hun ultieme "Eureka" -moment. Het stretchmateriaal zou perfect kunnen uitrekken en tegelijkertijd de uitdagingen weerstaan waarmee professionals elke dag met de broek aan het werken zijn.

In hun ontwikkelingsproces zoeken ze altijd naar de beste materialen op de markt. Ze begrijpen dan ook dat hun werkkleding elke dag, het hele jaar door, door professionals over de hele wereld wordt getest. Alleen door samen te werken met leveranciers zoals 3M, Cordura en DuPont kunnen ze garanderen dat hun werkkleding de tand des tijds doorstaat. En dat het je werk gemakkelijker en comfortabeler maakt.

Wij volgen standaard een aantal modellen in onze shop, zowel offline als online. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons dan vrijblijvend via email naar contact@werkkledijcenter.be of telefonisch op het nummer 056/29.34.74.

De Berkel - beroepskledij voor de gezondheidszorg en welness sector

De Berkel - beroepskledij voor de gezondheidszorg en welness sector

Stijlvolle bedrijfskleding en beroepskleding van De Berkel

Wie bedrijfskleding draagt wil comfort, maar je wilt er ook goed uitzien. Of je nu bedrijfskleding in de bediening en horeca draagt, of dat je je bedrijfskleding in het ziekenhuis draagt: zich aangenaam kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.

Beroepskleding voor de gezondheidszorg

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding voor gebruik in het ziekenhuis tot bedrijfskleding voor de verzorging. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg online. Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de betreffende drager.

Een overzicht van de collecties: 

Trendcollectie - modieuze beroepskleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, etc.
Casual collectie - beroepskleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.
Feel Free collectie - polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling.
Basics collectie - basiscollectie beroepskleding voor de medische sector.
ZorgTotaal - projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bekijk ons volledig assortiment hier: https://www.werkkledijcenter.be/producten/catalogus/kledij-zorgsector

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Bekijk het volledige aanbod op de website van De Berkel: https://www.deberkel.nl

C
ontacteer ons vrijblijvend voor een offerte of voorstel op maat!

Jong Unizo opent zijn bedrijven

Jong Unizo opent zijn bedrijven

Jong Unizo opent zijn bedrijven op 4 december 2016. Een nieuw concept waarbij een aantal jonge ondernemers hun deuren open stellen om zo eens de werking van hun bedrijf uit de doeken te doen. Wij als Werkkledij Center vinden het een hele eer hieraan deel te nemen.

Er zijn 6 deelnemende bedrijven:

Van Thuyne Recycling - verwerking van oude metalen - http://www.recupmetal.be
Claessens Canvas - Kwalitatieve schilderdoeken - http://www.claessenscanvas.com/nl
Ijzerwerken Goethals - Maatwerk in staal & inox - http://www.goethalswaregem.be
Carrosseriebouw Quintyn - Opbouwen van voertuigen - http://www.quintynzulte.be
Werkkledij Center - Kwalitatieve Werkkledij en Veiligheidsschoenen - https://www.werkkledijcenter.be
Ceve Flooring - Import, productie en distributie van diverse houtsoorten en parkets - http://www.ceveflooring.com
Schrijf je nu in en bezoek 3 bedrijven naar keuze. De bezoeken vinden plaats op zondag 4 december 2016 om 14u - 15u en 16u.

U wordt telkens verwelkomd met een hapje en een drankje, de deelname is gratis, maar inschrijven is wel een must!

Alle info op http://www.jongunizo.be/jong-unizo-opent-zijn-bedrijven/

Deelname Bedrijven Contactdagen te Waregem

Deelname Bedrijven Contactdagen te Waregem

Op 24 & 25 november 2016 nemen wij deel aan de Bedrijven Contactdagen te Waregem. 

De achtste editie van Bedrijven Contact in Waregem expo wordt de grootste editie ooit en mikt dit jaar op méér dan 200 exposanten uit West- en Oost-Vlaanderen.  Uiteraard mochten ook wij hier niet ontbreken.

Naast het gericht zijn op de dienstensector profileert deze B2B-beurs zich met het “Productie- en Toeleveringsdorp” op de technisch georiënteerde bezoeker.

Wij hebben verschillende vrijkaarten beschikbaar, indien u wenst langs te komen, aarzel zeker niet om tickets te vragen.

We hopen dan ook u daar te mogen ontmoeten.

Praktisch:

WANNEER

DONDERDAG 24 NOVEMBER 2016
16u00 – 22u00 nocturne
VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016
14u00 – 20u00

WAAR

Waregem expo
Zuiderlaan 20
8790 Waregem

Deelname Verbouwbeurs te Waregem

Deelname Verbouwbeurs te Waregem

Werkkledij Center zal van 30 september tem 2 oktober 2016 aanwezig zijn op de verbouwbeurs.  Deze vindt plaats in Expo Waregem.  De beurs is een initiatief van Unizo Waregem in samenwerking met de bouwunie.

Bouwen doe je meestal maar één keer. Op de Bouw- en Verbouwbeurs vind je op één plaats een hondertal firma’s die je degelijk informeren over alle aspecten van bouwen en verbouwen. De goede kwaliteit van de standen en de centrale cafetaria zorgen voor een gezellig kader om informatie te verzamelen. Er zijn diverse sectoren vertegenwoordigd, voor elk wat wils dus.

Tijdens het bouwproces is het uiterst belangrijk dat u over de juiste kledij en veiligheidsschoenen beschikt.  Werkkledij Center geeft u de nodige begeleiding zodat u op een veilige en comfortabele manier aan het werk kunt.

Voor alle verdere praktische informatie kunt u hier terecht: www.verbouwbeurs.be

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden