Nieuws

Oxypas wordt Safety Jogger Professional

Safety Jogger Professional 

Oxypas maakt deel uit van het merk Safety Jogger en zal binnenkort veranderen naar Safety Jogger Professional. Hierbij garandeert Safety Jogger dezelfde professionele kenmerken, maar dit met vele verbeteringen en zelfs een betere kwaliteit.

Safety Jogger is een internationaal PBM-merk. Met een duidelijke focus op kwaliteit, comfort en prijsstelling ontwikkelt Safety Jogger het juiste schoeisel voor elke job.

De werkschoenen zijn extreem licht en flexibel en schokabsorberend. Opgebouwd uit soepele materialen voor een optimaal comfort. Dankzij de gepatenteerde buitenzool garandeert Safety Jogger u een maximale grip op droge en natte oppervlakten.

De schoenen zijn gemaakt uit hoog kwalitatief materiaal en hebben het CE EN 20347-certificaat.

Werkschoenen van Safety Jogger Professional zijn geschikt voor de zorg, schoonmaak, horeca, schoonheid en wellness en de food industrie

De Safety Jogger Professional werkschoenen kunnen veilig gewassen worden op 90° in de machine. Sommige modellen kunnen ook gesteriliseerd worden.

Kortom, Safety Jogger Professional staat voor:

Meer veiligheid dankzij een uitrusting die aangepast is aan de risico en vereisten van uw beroep (CE-norm, antislip, antistatisch,…).
Meer Comfort dankzij ultralichte schoenen die een optimale houding bevorderen en rugklachten voorkomen.
Meer stijl met lederen en houten modellen, pastel of flashy - geef uw outfit een kleurrijke toets.

Met Safety Jogger Professional bent u klaar om aan uw werkdag te beginnen!

Bij Werkkledij Center kunt u het volledige gamma bestellen, ook voor grotere volumes. (Wij bezorgen u een offerte op maat)

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden