Nieuws

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi AirRacer

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi is de absolute marktleider van werk - veiligheidsschoenen schoenen in Noord Europa. Sievi schoenen kenmerkt kwaliteit, veiligheid, een onovertroffen pasvorm en draagcomfort.

Sievi is topkwaliteit voor professionals!

Een nieuw tijdperk op het gebied van werkcomfort

 

 

 

De Sievi AirRacer-productfamilie combineert de meest ontwikkelde hakdemping ter wereld met de door Sievi gepatenteerde, vooruitstrevende SieviAir®- zooloplossing.
Het Sievi FlexEnergy veerelement laat de hele hak van de schoen veren, waardoor de schoen een uitstekende schokdemping krijgt. Het element neemt de ontstane bewegingsenergie op en geeft meer dan 55% van die energie weer terug aan uw stappen. De SieviAir® zooloplossing voert het vocht dat door opwarming van de voeten ontstaat af via stromingskanalen aan de zijkant van de zool, waardoor de schoen ademt bij elke stap.

BOA®Fit Systeem sluitmechanisme

Het BOA® Fit Systeem sluitmechanisme aan de zijkant verhoogt het gebruikscomfort van de schoenen. s’Werelds best ontwikkelde FlexEnergy-hakdemping slaat de ontstane bewegingsenergie terug aan uw stappen. De SieviAir®-zooloplossing voert warmte en het ontstane vocht af via kanalen aan de zijkant van de zool.

Deze veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar online of in onze winkel. Wenst u meer informatie of uitleg over deze veiligheidsschoenen? Contacteer ons dan telefonisch 056/29.34.74 of mail naar contact@werkkledijcenter.be 

 

 

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden