• Personalisatie van uw werk- en veiligheidskledij, schoenen, bescherming en gadgets

Personaliseer uw kledij met uw eigen logo

Gepersonaliseerde beroepskleding? Alle werknemers hetzelfde logo op de T-shirts? Scholen, bedrijven of jeugdbewegingen die een bepaald imago willen uitstralen of herkenbaarheid belangrijk vinden, kunnen bij ons terecht om de beroepskleding, accessoires of outdoor-artikelen te laten personaliseren. Zowel bedrukking als borduren is mogelijk, in elke gewenste kleur, en dit in een kwaliteit die intensief gebruik en vele wasbeurten overleeft. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

 

Transferdruk (plaatsen van labels d.m.v. persing)

Heeft tot doel kleuren door middel van zeefdruk onrechtstreeks op een stof aan te brengen. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij sportkleding om reclameopdrukken aan te brengen. Dit is met name het geval bij kleding uit de wielersport, voetbal, basketbal, atletiek en motorsport. Ook voor hedendaagse werkkledij is dit procedé meer en meer in gebruik. Het voordeel is dat we hier snel kunnen schakelen bij nabestellingen, bv. als een nieuwe werknemer opstart.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Via Transferdruk kunnen wij uw logo op uw werk- en veiligheidskledij plaatsen.

 

Uw logo op uw werk- en veiligheidskledij, dat kan via zeefdruk.

Zeefdruk (Rechtstreeks bedrukken van kledij)

Is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken. Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen. Een prent in deze grafische techniek wordt een 'zeefdruk' of 'serigrafie' genoemd. Zeefdruk is een relatief goedkope techniek om zowel kleine als grote aantallen te voorzien van uw eigen logo.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

 

Borduren (stikken van logo's op kledij)

Is het stikken van decoratieve patronen op stof, leer of papier, met de hand of machinaal. Er kan gekozen worden voor een eigen ontwerp of bestaande badges kunnen op de kledij geborduurd worden.  Borduren is een degelijke techniek die reeds zeer lang gebruikt wordt.  Een borduring is zeer duurzaam en geeft een extra kwalitatieve uitstraling aan uw kledij.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Borduren van uw logo op uw werk- en veiligheidskledij, dat kan bij Werkkledij Center te Wortegem.

 

Laatste nieuws

Oxypas wordt Safety Jogger Professional

Oxypas wordt Safety Jogger Professional
Meer lezen

Sievi - Revolutionair draagcomfort

Sievi - Revolutionair draagcomfort
Meer lezen

Blåkläder goes stretch

Blåkläder goes stretch
Meer lezen