Transferdruk

Wanneer we aan de slag gaan met transferdruk plaatsen we labels door middel van persing. Zo brengen we de gewenste kleuren onrechtstreeks op een stof aan. Deze techniek is populair voor het bedrukken van sportkleding. Ook voor hedendaagse werkkledij voeren we met plezier transferdrukwerk uit.
Het voordeel van deze techniek? Transferdruk verloopt heel snel, zo vormen nabestellingen voor nieuwe leden of werknemers nooit een probleem.

Meer weten? We maken graag een offerte op maat op.

 Contacteer ons vrijblijvend

Via Transferdruk kunnen wij uw logo op uw werk- en veiligheidskledij plaatsen.

 

Uw logo op uw werk- en veiligheidskledij, dat kan via zeefdruk.

Zeefdruk (Rechtstreeks bedrukken van kledij)

Is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken. Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen. Een prent in deze grafische techniek wordt een 'zeefdruk' of 'serigrafie' genoemd. Zeefdruk is een relatief goedkope techniek om zowel kleine als grote aantallen te voorzien van uw eigen logo.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

 

Borduren (stikken van logo's op kledij)

Is het stikken van decoratieve patronen op stof, leer of papier, met de hand of machinaal. Er kan gekozen worden voor een eigen ontwerp of bestaande badges kunnen op de kledij geborduurd worden.  Borduren is een degelijke techniek die reeds zeer lang gebruikt wordt.  Een borduring is zeer duurzaam en geeft een extra kwalitatieve uitstraling aan uw kledij.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Borduren van uw logo op uw werk- en veiligheidskledij, dat kan bij Werkkledij Center te Wortegem.

 

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden