Nieuws

L.BRADOR staat voor unieke en sterke werkkleding

L. Brador daagt de traditionele werkkledingindustrie uit door voortdurend nieuwe innovaties en het beste comfort te ontwikkelen. Altijd samen met hun klanten.

Hun Oorsprong.

L. Brador is gevestigd in Ulricehamn, Zweden, Scandinavië. Sinds 2003 hebben zij premium werkkleding ontwikkeld. Toen hun reis begon, wilden ze kleding maken die bestand was tegen de eisen van het Scandinavische klimaat, werkkleding die echt werkt en die hun gebruikers de beste functionaliteit en comfort biedt. En natuurlijk moet alles er ook goed uitzien. Workwear ontworpen om te werken.

De naam L.Brador komt uit het gebied van Newfoundland en Labrador in het oosten van Canada. Het is een ruwe omgeving die bestaat uit grillige, winderige pieken, sneeuwstormen en condors. Als ze kleding kunnen maken die werkt voor de ambachtslieden daar, om de professionals warm en comfortabel te houden op het werk, dan zal de werkkleding ook in Scandinavië werken. Dat is hun filosofie. Hun moto is: "Premium Workwear. Ontworpen om te werken ".

Ontworpen om te werken.

In 2012 lanceerden ze stretchmateriaal in een werkbroek. Ze probeerden al een tijdje de meest comfortabele werkbroek op de markt te maken. En toen ze het stretchmateriaal ontwikkelden, hadden ze hun ultieme "Eureka" -moment. Het stretchmateriaal zou perfect kunnen uitrekken en tegelijkertijd de uitdagingen weerstaan waarmee professionals elke dag met de broek aan het werken zijn.

In hun ontwikkelingsproces zoeken ze altijd naar de beste materialen op de markt. Ze begrijpen dan ook dat hun werkkleding elke dag, het hele jaar door, door professionals over de hele wereld wordt getest. Alleen door samen te werken met leveranciers zoals 3M, Cordura en DuPont kunnen ze garanderen dat hun werkkleding de tand des tijds doorstaat. En dat het je werk gemakkelijker en comfortabeler maakt.

Wij volgen standaard een aantal modellen in onze shop, zowel offline als online. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons dan vrijblijvend via email naar contact@werkkledijcenter.be of telefonisch op het nummer 056/29.34.74.

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden