Veelgestelde vragen

Hebben jullie nog websites of webshops?

Jazeker!

Bezoek vrijblijvend onze andere websites & webshops:
 
Algemene website Stemico BV
 

==> Bekijk hier onze algemene website: www.stemico.be

Stemico bv is een onafhankelijk verdeler, zo hebben wij de mogelijkheid om verschillende topmerken aan te bieden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We volgen een selectief gamma in onze winkel waarin we sterk geloven. Zowel op het vlak van veiligheidsschoenen als werk- of bedrijfskledij hebben we een mooi aanbod binnen ieders prijsklasse. Wij blijven investeren en innoveren om u het beste aanbod en de ruimste keuze te bieden.

Ons grootste doel is onze klanten een hoge servicegraad aan te bieden. Wij werken zeer klantgericht en proberen zoveel mogelijk de wens van de klant te vervullen. Bent u op zoek naar werkkledij, personalisatie (borduren, bedrukken, ..) of persoonlijke bescherming (gezichtsbescherming, hoofdbescherming, handschoenen, …) mét advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je graag correct advies? Kom je er niet uit welke werkkledij het best bij je past? Wij helpen je met veel plezier op weg naar de juiste outfit. Wij bieden advies op maat voor al je noden.

In onze winkel bieden wij de mogelijkheid om diverse merken en modellen, zowel van schoenen als kledij, te passen. Hebt u de geschikte artikelen gevonden? Dan kunt u deze onmiddellijk aankopen. Iedereen is welkom in onze winkel: particulieren, zelfstandigen, kleine en grote bedrijven.

Promotie-kledij.eu - het ruimste aanbod aan promotionele kledij en accessoires
 

==> Bekijk hier onze webshop Promotie-kledij: www.promotie-kledij.eu

De grootste online shop voor al uw promotionele kledij zoals
T-shirts, polo’s, jassen, petten, mutsen en andere accessoires,…

Alle producten kunnen met of zonder personalisatie aangekocht worden. Bestel eenvoudig online. Grote voorraden, snelle levering.

Sievistore by Stemico - dé gespecialiseerde webshop voor al uw Sievi veiligheidsschoenen
 

==> Bekijk hier onze Sievistore by Stemico webshop: www.sievistore.be

SieviStore By Stemico. Het Finse merk Sievi staat voor onovertroffen veiligheid tijdens het werk, een onovertroffen pasvorm en een onovertroffen draagcomfort.

Sievi werkt steeds met de laatste nieuwe technologieën, de beste materialen en toepassingen om de beste veiligheids- en werkschoenen te ontwikkelen.

Sievi. Fins design, gemaakt in Finland.

Naar het FAQ overzicht

 

Werkkledij Center

Vijfseweg 3A
8790 Waregem
+32 56 29 34 74
contact@werkkledijcenter.be
BTW BE 0543 487 733

Openingsuren

Ma-Vrij 08u30-12u30
  13u30-18u00
Zaterdag 08u30-12u00

Gesloten op zaterdag namiddag en op zondag
Betalingsmogelijkheden