Nieuws

De Herock-collectie: 3 verschillende lijnen


Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De kleding in deze basiscollectie is enkel 'branded' aan de binnenkant, hooguit een verwijderbare zip-puller waar Herock® opstaat. Deze collectie is dus uiterst geschikt voor opdrukken en borduren en een must voor ieder bedrijf die zijn corporate imago in de verf wil zetten.

Een greep uit het gamma van onze best verkochte Essentials producten: de Herock Thor werkbroek en de Herock Donar bodywarmer.


Alles wat je niet tegenkomt in de Essentials-collectie vind je hier. Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het hier in de Additionals-lijn. Deze lijn is voornamelijk gericht naar professionals, maar ook de iets meer gevorderde klusser zal in de Additionals-lijn zijn gading vinden. Ook hier is steeds rekening gehouden met een ideale positionering van een bedrijfslogo.

Een greep uit het gamma van onze best verkochte Additionals producten: de Herock Mars werkbroek en de Herock Juno hooded sweater.


In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de meest duurzame kwaliteit van stoffen, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.

Een greep uit het gamma van onze best verkochte Experts producten: de Herock Dagan werkbroek en de Herock Odysseus sweater.

Bron: http://www.herockworkwear.com/nl/products