Nieuws

Uitgelicht: Projob 5513 Werkbroek

De Projob 5513 Werkbroek is samen met de 5519 onovertroffen de beste en compleetste werkbroek binnen het Projob gamma.

De broek beschikt over twee loshangende nagelzakken met Cordura® versteviging die kunnen opgeborgen worden in de steekzakken. Er werd een extra versteviging voorzien door de dubbele stoffering op de dijen. Dit geeft ook meteen een extra aangenaam comfort om te dragen. De zijbeenzak is voorzien van een ruimte voor een mobiele telefoon, pennen en gereedschappen. Er zijn twee aanpasbare hamerhouders en 2 D-ringen, en een meterzak met knoop voor een mes. De kniezakken - die in Cordura® gefabriceerd werden - kunnen aan de binnenkant aangepast worden, afhankelijk van de gebruikte kniebeschermers.  De kniebeschermers dienen via de binnenkant bevestigd te worden, zo kan er geen zand of ander vuil in de kniezakken terechtkomen.  De knieën zelf zijn voorgevormd voor extra comfort.

Er werd Cordura® versterking voorzien onderaan en aan de achterzijde van de broekspijpen. Deze broek heeft extra ruime achterzakken. De achterzakken en zijbeenzakken zijn voorzien van lussen voor inbags.

Kwaliteit en samenstelling: 70% polyamide, 30% katoen • 260 g/m² • Versterkingen: 100% polyamide, Cordura®

Deze broek is verkrijgbaar in 26 verschillende maten, zo vindt ieder de perfect passende broek binnen dit gamma.  Normale maten: C44-C62, maten met kortere broekspijpen: D84-D120, maten met langere broekspijpen: C146-C156.  Klik hier om de matentabel te bekijken.

Van deze broek zijn een aantal varianten beschikbaar:
Projob 5519 - zonder nagelzakken
Projob 5514 - model piratenbroek met kniebescherming
Projob 5518 - stevige werkshort met nagelzakken, maar zonder kniebescherming